• 2510 837211
  • 6939647190
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευ - Παρ 9:00 - 22:00

Προώθηση Τοπικών Επιχειρήσεων - Local Business SEO Σκοπός του Local Seo (Seo τοπικής εμβέλειας) είναι να σας φέρει πελάτες που βρίσκονται στην περιοχής σας.

Επιχείρηση η οποία δεν έχει μια διαδικτυακή παρουσία το πιο πιθανό είναι να μην έχει ούτε φυσική παρουσία στο μέλλον..

netsatisfy local seo

 

 

Το Local Seo (Τοπικό Seo) αυξάνει τους χρήστες που ψάχνουν υπηρεσίες ή προϊόντα με τοπικά κριτήρια π.χ οδοντίατρος Χαλάνδρι ή γυναικεία παπούτσια Σταυρούπολη, χαρτικά και εκτυπώσεις στην Αθήνα, έπιπλα στη Θεσσαλονίκη κ.λ.π. Η επιχείρηση που έχει έδρα μια πόλη ή ένα προάστιο επωφελείται από το Local Seo που εφαρμόζουμε μια και αυξάνει την πελατεία της από άτομα που ψάχνουν να αγοράσουν από επιχειρήσεις που είναι κοντά στα σπίτια τους ή την εργασία τους.

Το Local SEO είναι η πιο στοχευμένη προώθηση καθώς φροντίζουμε να βρουν τα προϊόντα/υπηρεσίες σας όσοι τα ψάχνουν και είναι κοντά στην επιχείρησή σας με σκοπό να έρθουν και να αγοράσουν.

Αναλύουμε τον τοπικό ανταγωνισμό και σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα σας δώσει τη μεγαλύτερη προβολή στην περιοχή σας π.χ σύμβουλοι επιχειρήσεων θεσσαλονίκη, δερματολόγος νέα σμύρνη. Αυξάνουμε τις αξιολογήσεις από χρήστες, χτίζοντας έτσι μια σοβαρή και αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο ώστε να σας προτιμήσει η πλειοψηφία των χρηστών και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας φέρουμε στις πρώτες θέσεις της Google! Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού μας προκειμένου να έχουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις μιας και στο χώρο του SEO τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Κάθε χρόνο δίνουμε εξετάσεις για να πιστοποιήσουμε τις γνώσεις μας στις εξελίξεις. 

Στόχος μας είναι να είστε στις πρώτες θέσεις των τοπικών αναζητήσεων (δερματολόγος χαλάνδρι, βαπτιστικά ρούχα παγκράτι, κ.λπ.) ώστε να ξεπεράσετε τον τοπικό ανταγωνισμό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αν δεν είστε εσείς πρώτοι στα αποτελέσματα  τότε μάλλον είναι κάποιος άνταγωνιστής σας!

Ο σχεδιασμός μας οδηγεί σε αύξηση των πωλήσεων στην περιοχή που έχει έδρα η επιχείρηση σας αλλά και στις γύρω περιοχές. Αυτό σας δίνει μια ισχυρή παρουσία μια και έχετε αύξηση στους πελάτες που έρχονται στην επιχείρηση σας, χαμηλά κόστη παράδοσης και μείωση του χρόνου παράδοσης των προϊόντων σας.